TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Decizia privind parcările cu plată, abrogată unanim de consilierii locali

Decizia Consiliului Municipal Chișinău din 4 octombrie 2014 privind organizarea parcărilor cu plată din Chișinău a fost abrogată cu votul a 43 de consilieri prezenți la ședință, relatează Noi.md.

De menționat că cel care a solicitat consilierilor abrogarea conceptului a fost chiar primarul interimar al capitalei, Ruslan Codreanu. Potrivit acestuia proiectul nu este în interesul locuitorilor orașului, ci în interesul unui agent economic dubios.

xNeregulile depistate în procesul de licitație și contractul încheiat, anterior, de Primăria Chișinău cu un angent economic vizavi de amenajarea și gestionarea parcărilor cu plată în Chișinău au servit drept temei pentru pornirea urmăririi penale pe numele fostului primar Dorin Chirtoacă, a fostului șef al Direcției generale transport și căi de comunicații Igor Gamrețki, pe numele viceprimarului Nistor Grozavu și nemijlocit, pe numele agentului economic, gestionat din umbră de Alexandr Pincevschi.

În timpul discuțiilor pe marginea proiectului dat de decizie, consilierii socialiști au menționat că Gamrețki și Chirtoacă prin intermediul proiectului dat urmau să prejudiceze bugetul orașului cu miliarde de lei.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load