COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

De nerecunoscut! Cum arată stadionul de plajă din parcul „La Izvor” (VIDEO)

Într-o lună și jumătate a făcut practic imposibilul. Este vorba de proiectul Stadionului de plajă din parcul „La Izvor”, lansat de primarul Ion Ceban.

Potrivit edilului, în data de 27 august urmează să fie inaugurat Stadionul iar la eveniment va participa și conducerea țării.

„Acum o lună şi jumătate, cînd am participat la emisiunea „3 Milliona”, jurnalista Maria Levcenco, nu credea că stadionul va fi lansat în luna august, doar că reieșind din situația actuală, programul puțin a suferit schimbări. În comun cu Federația Moldovenească de Fotbal și FIFA, acest proiect a prins viaţă. Acum putem spune că am adus sportul la un alt nivel, fiind unicul stadion de acest fel în regiune”, spune primarul.

Ceban afirmă că urmează ca pe acest stadion sa fie desfășurate diverse evenimente sportive naționale și internaționale, în prezent ținîndu-se cont de toate recomandările și măsurile în contextul pandemiei Covid – 19.

„Stadionul este doar începutul unui parc sportiv, cum am anunțat anterior. În prezent sînt în plină desfășurare lucrările de amenajare a stadioanelor multifuncționale. Imaginile vorbesc de la sine”, a conchis acesta.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load