Preşedintele stiri: 3022

De Hramul Orașului alte 9 autobuze noi de model ISUZU au fost puse astăzi pe linie

14 oct. 16:30   Capitala
2250 0

De Hramul Orașului alte 9 autobuze noi de model ISUZU au fost puse astăzi pe linie, pe rutele capitalei și în suburbii. Potrivit primarului general Ion Ceban, acestea vor înlocui unitățile de transport vechi, care nu mai întrunesc condițiile tehnice necesare pentru exploatare.

„Autobuzele noi vor deservi următoarele rute: nr. 5 (bd. Cuza Vodă – str. Bucovinei); nr. 23 (str. Ismail – bd. Mircea cel Bătrîn); nr. 65 (str. Ismail – str. Muncești); nr. 10 (str. Vasile Alecsandri – sat. Grătiești nr. 18 (str. Ismail – or. Sîngera); nr. 33 (str. Ismail – sat. Dobrogea nr. 38 (str. Tighina – sat. Cruzești nr. 39 (str. Tighina – sat. Bubuieci ndash; sat. Bîc) și nr. 49 (str. Ismail – com. Băcioi

Anterior, au fost puse în circulație 25 autobuze noi ISUZU, din lotul celor 100, achiziționate de municipalitate în anul curent.

În total, 41 autobuze noi ISUZU au fost recepționate de Î.M. Parcul Urban de Autobuze, începînd de astăzi în exploatare sînt date 34 dintre acestea, iar 7 se află în procedură de perfectare a actelor. Restul unităților de transport urmează să ajungă la Chișinău pînă la sfîrșitul anului, conform contractului de achiziționare”, a declarat Ceban.

Reiterăm că, pe lîngă cele 100 de autobuze noi ISUZU, Primăria municipiului Chișinău a achiziționat în anul curent și 58 autobuze cu parcurs de model MAN, VOLVO și VDL, din Olanda, destinate rutelor din capitală și din suburbiile acesteia.


La ziua de azi, au fost livrate 38 de unități de transport, 28 dintre acestea deja circulă pe majoritatea rutelor din suburbiile capitalei, iar alte 10 trec verificările tehnice și procedurile de înmatriculare. Ultimele 20 de autobuze vor fi recepționate pînă la sfîrșitul anului curent.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X