COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 937 115   INFECTAȚI 365 713(+548)   TRATAȚI 349 581      DECESE 9192(+30)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3020

De Hramul Chișinăului, Eugen Doga va transmite orașului drepturile de autor asupra imnului

12 oct. 12:00   Capitala
1432 0

Ținînd cont de numărul mare de cazuri de îmbolnăviri cu covid, în acest an de Hramul Chișinăului, nu vor fi organizate evenimente festive grandioase.

Despre acest lucru a scris pe pagina sa de socializare Primarul General al capitalei, Ion Ceban. El a menționat că dimineața va participa la slujba religioasă oficiată la Catedrala Mitropolitana, unde va fi lansată această zi simbolică pentru toți locuitorii.

Tot pe 14 octombrie va avea loc un eveniment deosebit cu participarea mai multor oameni de cultură, în cadrul căruia, drepturile de autor asupra imnului Chișinăului vor fi transmise oficial municipalității de către compozitorul și Maestrul, Eugen Doga.

”La fel, un eveniment important va fi organizat pentru angajații regiilor primăriei, care se dedică orașului și anume cei care muncesc zi de zi pentru ca municipiul Chișinău să fie mai îngrijit și frumos. Este vorba de angajații de la Î.M Spații Verzi, Direcția Locativ Comunală, Lumteh, Exdrupo, PUA, RTEC ș.a. Eu vor primi diplome și cîte un salariu suplimentar”, a spus Ion Ceban.

În plus, în zilele de 13 și 14 octombrie, vor fi organizate mai multe spectacole pentru cei mici, cu intrare gratuită, de asemenea accesul la Grădina Zoologică și Dendrariu va fi gratuit în data de 14 octombrie.


0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X