COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Curtea de Apel i-a dat cîștig de cauză lui Ion Ceban

Curtea de Apel i-a dat cîștig de cauză lui Ion Ceban

Ion Ceban poate șă-și lase panourile electorale din oraș, pe care sînt imprimate imaginea personalității istorice – domnitorul Ștefan Cel Mare și Sfînt.

Curtea de Apel a casat, ieri, 14 octombrie, decizia primei instanțe, Judecătoria Chișinău, sediul Rîșcani și a admis recursul candidatului PSRM Ion Ceban.

„Curtea de Apel decide:


Se declară inadmisibilă acțiunea la cererea de chemare în judecată înaintată de Valeriu Munteanu către Ion Ceban și Partidul Socialiștilor din Republica Moldova, persoană terță Consiliul Electoral al Circumscripției Electorale Municipale Chișinău nr.1 cu privire la constatarea încălcării legislației electorale, interzicerea utilizării materialelor electorale, obligarea excluderii imaginei, lichidării stocului nedistribuit al ziarului și scoaterea panourilor stradale – electorale.

Decizia este executorie de la emitere, dar cu drept de recurs la Curtea Supremă de Justiţie, în termen de o (una) zi de la pronunțare, prin intermediul Curţii de Apel Chișinău”, se arată în decizia CA.

Menționăm că Judecătoria Chișinău a constatat anterior că Ion Ceban a încălcat legislația electorală prin utilizarea imaginii unei personalități istorice pentru a face agitație electorală.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load