COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

„Curățarea” continuă. Ogrăzile improvizate din strada V.Crucii au fost dărîmate (FOTO)

„Curățarea” continuă. Ogrăzile improvizate din strada V.Crucii au fost dărîmate (FOTO)

Ogrăzile improvizate pe teren public de locatarii blocurilor de pe strada Valea Crucii, sectorul Botanica, au fost dărîmate, comunică Noi.md.

O indicație în acest sens a fost dată de autoritățile municipale, după ce pe parcursul a zeci de ani, niciun primar al capitalei nu s-a încumetat să elibereze terenul proprietate publică ocupat în mod abuziv de locatari.

Recent, serviciile municipale au demolat gardurile instalate ilegal, au nivelat terenul și l-au curățat de vegetația uscată. Autoritățile își propun să ofere un nou aspect acestei zone a orașului, prin plantarea gazonului și amenajarea teritoriului.


„De la independneță încoace nu a făcut nimeni ordine în acează regiune. Terenul a fost îngrădit de oricine a vrut, și-au pus garduri de plasă, iar după garduri dezordine totală. Lucrătorii nu putea ajunge acolo pentru a salubriza zona. Acum primarul general a dat indicații să fie făcută ordine, să aratăm ca un oraș civilizat. Mă bucur că în sfîrșit autoritățile au reacționat”, a relatat consilierul municipal al PSRM Nicolae Pascaru.

El a îndemnat locuitorii capitalei să păstreze curățenia și să se îngrijească mai mult de orașul în care trăiesc.

„Trebuie să păstrăm curățenia, să ne debarasăm de ogrăzile improvizate, panourile publicitare, gheretele care au împinzît Chișinăul. Vrem să fie ordine”, a adăugat el.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load