Coronavirus stiri: 8130
Obiectiv european stiri: 326
Criza energetică stiri: 937

Cum va fi organizat transportul public de Paștele Blajinilor

28 apr. 15:00   Capitala
3659

Primăria Municipiului Chișinău informează că de Paștele Blajinilor, va fi organizat transport public, din preajma Circului, ruta D și alte linii, pentru deplasarea cetățenilor la cimitirul „Sfîntul Lazăr", strada Doina, în total cca 70 de unități de transport.

Ordinea publică la îmbarcarea pasagerilor pentru deplasare către și de la cimitir va fi asigurată de angajații poliției și de către carabinieri.

Totodată, vor fi organizate locuri de parcare pentru transportul privat, pe teritoriile gestionate de agenții economici din preajmă, în contextul cînd accesul transportului privat pe teritoriul cimitirului este restricționat.

De asemenea, la intrările principale în cimitirul „Sfîntul Lazăr" vor fi amplasate echipaje pentru acordarea asistenței medicale urgente.

APL Chișinău face apel către cetățenii care merg la cimitir de Paștele Blajinilor, pentru a-și pomeni rudele și apropiații trecuți din viață, să dea dovadă de responsabilitate și să depoziteze deșeurile în containerele special amenajate pe teritoriu, pentru ca serviciile municipale să le poată evacua în timp util.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Experții vorbesc despre un posibil deficit de apă în Moldova. Ce ar trebui să facem?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав