Criza energetică stiri: 1714
Cutremure stiri: 388
Eurovision stiri: 423

Cum se dezvoltă suburbiile Chișinăului

30 noi. 2022,, 23:30   Capitala
1896 0

Strada centrală din Colonița, care se întinde pe o lungime de 2,3 kilometri, este reparată în acest an din banii investiți de capitală.

După cum a anunțat conducerea Primăriei mun. Chișinău, prin dispoziție, primăria capitalei a alocat suplimentar 4 milioane de lei la cele 6 milioane stabilite în bugetul municipal pentru reparația străzii Ștefan cel Mare și Sfânt. Astfel, costul total achitat în acest an de Primăria Chișinău pentru lucrările de reparație a drumului central din Colonița este de 10 milioane de lei.

Proiectul multianual are o valoare totală de aproape 14,6 milioane de lei. Anul viitor, urmează să mai fie executate lucrările finale de peste 4,6 milioane de lei.

Pînă în prezent, a fost construit trotuarul pe ambele părți ale străzii: a fost montată bordura și instalat pavajul. De asemenea, este turnat primul strat de asfalt.

Menționăm că strada Ștefan cel Mare și Sfânt din Colonița nu a fost reparată mai mult de 40 de ani.
În trei ani, pentru implementarea proiectelor de dezvoltare a infrastructurii din Colonița, din bugetul municipal au fost alocate aproape 19 milioane de lei.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebuie să fie interzisă în Chișinău depășirea limitei de viteză de 30 km/h?