X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Cum se circulă la această oră în capitală

23 mar. 2018,, 14:00   Capitala
2938 0

Primăria Chişinău informează că la această oră traficul rutier pe străzile municipiului se desfăşoară în condiţii de iarnă.

Avînd în vedere ninsoarea din ultimele ore, ÎM Regia „Exdrupo" acţionează la moment cu 20 de utilaje şi împrăştie material antiderapant pe străzile oraşului. De asemenea, Regia locativ-comunală intervine cu 12 utilaje de model HACO la curăţarea trotuarelor, iar angajaţii întreprinderilor municipale de gestionare a fondului locativ deszăpezesc staţiile de aşteptare a transportului public şi trecerile pietonale.

Operatorii municipali de salubrizare îşi vor schimba programul de intervenţie pe parcursul zilei, în dependenţă de evoluţiile condiţiile meteo.

În context, solicităm persoanelor fizice şi agenţilor economici să-şi cureţe zăpada de pe trotuarele aferente imobilelor pe care le deţin sau le administrează pentru a evita formarea gheţuşului, conform obligaţiilor legale ce le revin.

În acelaşi timp, recomandăm tuturor locuitorilor Chişinăului să evite, pe cît este de posibil, ieşirile din casă sau deplasările prin oraş, pînă la îmbunătăţirea condiţiilor meteo.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?