TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Cum comentează ministrul Educației cazul de la Liceul „Prometeu”?

Cum comentează ministrul Educației cazul de la Liceul „Prometeu”?

Ministrul Educației, Liliana Nicolaescu-Onofrei, a venit cu o reacție privind situația de la Liceul „Prometeu”, unde toți profesorii și angajații auxiliari și-au depus demisia în corpore.

Ministrul spune că, necătînd la conflictul existent, este important ca administrația liceului să asigure condițiile optime pentru ca anul școlar pentru toți elevii să înceapă fără impedimente.

„Ministerul Educației, Culturii și Cercetării va adresa o invitație celor trei fondatori, precum și reprezentanților lor legali, la o discuție în vederea medierii și soluționării amiabile a conflictului. Subliniem că fondatorii instituțiilor educaționale, publice sau private, sînt datori să acționeze, în primul și în primul rînd, în interesul elevilor”, a scris pe pagina sa de Facebook Liliana Nicolaescu-Onofrei.


Amintim că profesorii și-au dat demisia după ce, cu cîteva zile în urmă, directorul instituției – Aurelian Silvestru – a fost dat afară de Stepan Cioclea și Nicu Roman. Totuși, Silvestru a declarat atunci că „instituția își va continua activitatea cu aceiași profesori, cu aceiași copii, dar fără acei doi care încearcă să ne pună bețe în roate”.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load