COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Copil găsit fără supraveghere în stradă

La data de 26 septembrie, în jurul orei 19:30, o patrulă de Carabinieri din cadrul Direcției regionale Nord a IGC, în timpul executării serviciului de menținere a ordinii publice în orașul Bălți au găsit un copil fără supraveghere.

Astfel, în adiacentul unui bloc locativ de pe strada Bulgară din municipiul Bălți, carabinierii au observat un copil de aproximativ 3 ani, care plângea și o căuta pe mama sa, transmite echipa.md.

Militarii, în discuție cu persoanele aflate în preajma blocului de locuit, au depistat o persoană care a recunoscut copilul și cunoștea numărul de telefon al mamei acestuia.

Apelată telefonic, la scurt timp, s-a prezentat mama copilului, care a menționat că în timpul plimbării, din neatenție personală a pierdut din vedere copilul și îl căuta prin adiacent.

Femeia a exprimat mulțumiri carabinierilor, afirmând că ulterior va fi mai prudentă.
Inspectoratul General de Carabinieri recomandă, în cazul când observați persoane aflate în dificultate, pentru prevenirea unei tragedii, adresați-vă la cea mai apropiată patrulă de Carabinieri sau apelați la numărul 112.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load