COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Copiii din școlile din Chișinău mănîncă deja la cantină bucate calde

De astăzi, 21 septembrie, elevii din clasele primare și cele gimnaziale, revin la regimul obișnuit de alimentație, cu prezența la cantină și bucate calde.

Viceprimarul capitalei, Angela Cutasevici, a informat luni, în cadrul ședinței operative, că săptămîna trecută, hrana copiilor a fost organizată în toate instituțiile educaționale din capitală, de care au beneficiat 34 500 de elevi.

În 62 de școli s-a trecut deja la alimentația obișnuită, în sala de mese (cantină), iar în alte 65 de instituții din ciclul primar și secundar, săptămîna trecută, a fost organizată hrana la pachet.

Potrivit viceprimarului, de luni, vor reveni la alimentația tradițională, organizată în sala de mese și alte unități școlare.

De asemenea, începînd cu data de 7 septembrie 2020, în cadrul instituțiilor de educație timpurie, hrana copiilor este asigurată de 4 ori pe zi.


Amintim că autoritățile publice locale sînt preocupate de revizuirea sistemului de alimentație în instituțiile de învățămînt municipale, inițial fiind stabilit ca procedurile de achiziții pentru serviciile de profil în grădinițe să fie organizate centralizat, prin intermediul Direcției generale educație, tineret și sport.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load