COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Continuă lucrările de demolare a acoperișului Filarmonicii care riscă să se prăbușească (FOTO)

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență continuă gestionarea situației după lichidarea incendiului de la Filarmonica Națională din municipiul Chișinău.

Astăzi 27 septembrie salvatorii și pompierii au misiunea de a demonta de pe acoperișul clădirii părțile constructive cu risc de prăbușire. La fața locului sînt antrenați 20 de angajați IGSU, efectiv de trupă și comandă, dar și mai multe unități de tehnică. Pentru efectuarea lucrărilor complexe la Filarmonică este utilizată și autoscara BRONTO din dotarea Inspectoratului.

Prin intermediul acestei tehnici, pompierii vor dezasambla părțile constructive ale acoperișului, care reprezintă un pericol iminent. Lucrările vor fi desfășurate pe parcursul zilei, pentru ca pe data de 28 septembrie experții să poată evalua starea edificiului.

Gestionarea situației la Filarmonica Națională este monitorizată strict de conducerea IGSU în persoana șefului Inspectoratului, general –maior Mihail Harabagiu. La fața locului funcționează Statul Major al IGSU pentru organizarea activităților eficiente în lichidarea consecințelor incendiului devastator.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load