COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Construcție ilegală pe bulevardul Traian: Locuitorii capitalei cer implicarea procuraturii

Construcție ilegală pe bulevardul Traian: Locuitorii capitalei cer implicarea procuraturii

După ce Noi.md a mediatizat cazul ieșit din comun de pe bulevardul Traian din sectorul Botanica al capitalei unde proprietarii unei săli de nunți și-au extins edificiul din contul trotuarului pe unde merg pietonii, internauții s-au arătat indignați și cer ca procuratura să se autosesizeze și să inițieze o cauză penală atît împotriva administratorilor localului, cît și împotriva judecătorilor care au permis înregistrarea clădirii, scrie Noi.md.

Oamenii se arată indignați de faptul că timp de 10 ani nu s-a făcut nimic pentru a opri ilegalitățile, iată de ce își propun să inițieze o petiție online în care se vor adresa primarului capitalei, Ion Ceban, ca să se implice în soluționarea problemei.


Reamintim că este vorba de restaurantul „La Vista”, situat pe bulevardul Traian 5/3. Deși porțiunea de drum la care ne referim este destinată circulației pietonilor, acest lucru nu a împiedicat agentul economic să ridice edificiul pe o parte de trotuar. Conform datelor oficiale, construcția a fost înregistrată în baza unei hotărîri judecătorești. Locuitorii din regiune s-au arătat indignați și vor ca spațiul public care le-a fost furat să fie eliberat.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load