Preşedintele stiri: 3607

Consilierii municipali vor discuta despre proiectul de reabilitare a albiei rîului Bîc

20 mar. 12:32   Capitala
1647 1

Mîine, consilierii municipali vor discuta despre proiectul de reabilitare a albiei rîului Bîc și vor căuta soluții pentru problema cîinilor vagabonzi, iar celelalte subiecte vor fi retrase de pe ordinea de zi a ședinței extraordinare a Consiliului Municipal Chișinău (CMC).

„Mîine, este retrasă întreaga ordine de zi. Prezentarea proiectului pe rîul Bîc - în regim prioritar și proiectele legate de consolidarea capacităților întreprinderilor municipale de gestionarea situațiilor. Pe parcursul anului 2022 – 2023 au fost înregistrate peste 200 de petiții la subiectul cîinii fără adăpost. Se atestă un număr mare de apeluri la liniile telefonice ale Dispeceratului municipal central diferite plîngeri la subiectul prezenții animalelor fără stăpîn. Doar aceste proiecte să fie incluse pe ordinea de zi, restul, se duc în altă parte”, au anunțat autoritățile astazi la Primărie, în cadrul ședinței săptămînale, transmite radiomoldova.

Proiectul de reabilitare a albiei rîului Bîc valorează peste 400 de milioane de lei.

0
0
1
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Majorarea salariilor miniștrilor pînă la 50 de mii de lei va contribui la îmbunătățirea activității Cabinetului de Miniștri?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий