Codreanu: Terminați cu speculațiile

Codreanu: Terminați cu speculațiile

Primarul general interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, cere oamenilor să termine cu speculațiile și să se bucure de reușitele autorităților publice locale.


Reacția edilului capitalei vine după ce, mai multe surse media, în loc să mediatizele partea bună a paharului că după 13 ani de așteptare, locuitorii Capitalei vor merge cu autobuze noi, unii au preferat să caute pe cei ”care ar sta în spatele licitației”.


”Tot ce stă în spatele acestei licitații sînt acei 480 mii de oameni care circulă zilnic cu autobuzul. Terminați cu speculațiile!”, a spus primarul în cadrul ședinței serviciilor primăriei.


Totodată, acesta a precizat că autoritățile publice locale vor depune tot efortul pentru ca parcul urban de autobuze să fie echipat cu 150 unități noi de transport.


”Prioritate pentru mine este reorganizarea transportului public prin comasarea a două întreprinderi (RTEC și PUA). În Chișinău trebuie să existe o singură întreprindere municipală eficientă”, a mai adăugat Codreanu.


Acesta a reamintit că pentru licitația de achiziționare a autobuzelor în Chișinău au fost primite 2 cereri. 


Licitația privind achiziția autobuzelor s-a încheiat. Avem 2 oferte. După 13 ani de așteptare, locuitorii Capitalei vor merge în autobuze noi“, a scris edilul Capitalei pe pagina sa de Facebook.


Astfel, în viitorul apropiat pe străzile capitalei vor circula 30 de autobuze noi.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load