TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Codreanu spune cînd va reveni la lucru și ce crede despre armosfera politică din țară

Codreanu spune cînd va reveni la lucru și ce crede despre armosfera politică din țară

Pe fonul tensiunilor politice din ultimele zile, primarul general interimar al capitalei Ruslan Codreanu a convocat șefii de direcții și întreprinderi ai primăriei într-o ședință.


Acesta se arată nemulțumit de faptul că unele direcții funcționează inadecvat.


Potrivit primarului interimar, criza politică de la nivel central își lasă amprenta și pe activitatea unor colegi, care au intrat într-o zonă de așteptare și incertitudine.


”Mesajul meu a fost că primăria nu are ce aștepta, așa cum nu pot aștepta problemele zilnice ale oamenilor și ale orașului. Să fie clar, primăria nu este institut de analize politice, sîntem autoritate publică locală care trebuie să se ocupe de problemele chișinăuenilor”, a scris Codreanu într-o postare pe pagina sa de facebook.


Totodată, acesta a menționat că în cîteva zile începe reparația curților de bloc și reparația celor 12 străzi, iar reparațiile în zeci de instituții de învățămînt au început.


”Facem reparații și procurări de utilaj în 9 instituții medicale, lucrăm pentru lansarea a încă 3 servicii publice electronice municipale, 7 parcuri și scuaruri sînt în plin proces de renovare, stația de levigat pentru Țînțăreni a fost adusă, renovarea subteranelor, asamblarea a încă 15 troleibuze și alte proiecte bugetate pentru acest an.


P.S.: Medicul mi-a promis că în cîteva zile pot reveni la muncă”, a mai spus Codreanu.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load