COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Codreanu: „Nu mai vreau să văd ștrampi și rujuri la iarmaroacele de Paști”

Codreanu: „Nu mai vreau să văd ștrampi și rujuri la iarmaroacele de Paști”

Primarul interimar al municipiului Chișinău, Ruslan Codreanu, i-a atenționat pe pretorii sectoarelor din capitală să nu admită, ca și în anii precedenți, comercializarea ştrampilor de rînd cu alte produse alimentare, specifice sărbătorilor pascale, la tîrgurile de Paști care urmează a fi organizate în sectoare.

„Nu mai vreau să văd ștrampi și rujuri la iarmaroacele de Paști, doar produse alimentare”, a spus Codreanu azi, la ședința operativă săptămînală a serviciilor Primăriei Chișinău.

De asemenea, edilul interimar a atenționat ca pretorii să nu autorizeze comercializarea produselor din carne și lactate direct din mașini, lucru care nu este permis de Agenția Națională a Siguranței Alimentelor (ANSA). Mai mult, din spusele lui Codreanu, unele dintre aceste mașini sînt parcate pe spații verzi. Primarul a făcut referire în special la sectoarele Buiucani și Rîșcani.


La rîndul său, pretorul Rîșcani, Nicolae Balaur, afirmă că activitatea acestor vehicule din care se vînd produse alimentare nu este autorizată. Acesta spune că angajații Preturii vor verifica situația și vor dispune ca aceste instalații de comerț să fie evacuate.

„Îndemnăm oamenii să nu cumpere de la acești agenți economici”, a mai spus Balaur.

„Pretura Buiucani a emis autorizații temporare, vă asigur că în următoarele zile nu o să mai fie”, a spus Vadim Brînzaniuc, vicepretorul sectorului Buiucani.

Ca și în anii precedenți, anul acesta în toate sectoarele din Chișinău vor fi organizate tîrguri pascale.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load