TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Codreanu a mers din nou la CEC, cerînd să fie înregistrat în cursă

Ruslan Codreanu, fostul primar interimar al capitalei, a cerut din nou Consiliului Electoral de Circumscripție Electorală Municipală Chișinău (CECEM) să-l înregistreze în cursa pentru Primăria Chișinău, după ce ieri, Curtea de Apel Chișinău i-a dat dreptate și a anulat hotărîrea primei instanțe prin care candidatului i s-a refuzat înregistrarea în cursa electorală.

„Lupta noastră din ultimele două săptămîni s-a încheiat cu succes. Am demonstrat că toate semnăturile sînt oameni reali, am prezentat copiile la buletine și am demonstrat că sistemul a dat eroare. Regret că cei din Consiliul Electoral nu s-au prezentat cu onoare. Am demonstrat că avem dreptate”, a spus Ruslan Codreanu, după ce a depus demersul de a fi înscris în cursa electorală.

„Nu există altă opțiune, decît să mă înregistreze (…). Vom încerca la maxim să informăm chișinăuienii că sîntem în cursă”, a mai spus Codreanu.

Potrivit lui, membrii CECEM au la dispoziție maxim 24 de ore pentru a se pronunța, dacă-i acceptă sau nu cererea de înregistrare în cursa electorală.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load