COVID-19 în MOLDOVA

"Clădirile părăsite". Ce trebuie de făcut pentru a rezolva problema

"Clădirile părăsite". Ce trebuie de făcut pentru a rezolva problema

Pentru soluționarea problemei clădirilor neterminate abandonate din capitala moldovenească, Primăria Chișinăului trebuie să-i găsească și să-i invite la dialog în cadrul unei "mese rotunde" pe proprietarii acestor clădiri fantomă.

Această opinie a fost exprimată pe pagina sa de socializare de arhitectul Denis Nedeoglo, comentînd îndemnul autorităților municipale de a coopera cu proprietarii clădirilor părăsite, intenția primăriei de a curăța orașul de clădirile-fantomă, de a prevedea sancțiuni mari pentru proprietarii clădirilor părăsite, care se află într-o stare de nefuncționare, transmite Noi.md.

"Inițiativa este bună. Doar ca întotdeauna, nu se ia în considerare faptul că clădirile au devenit fantome în mare parte din cauza poziției statului care blochează posibilitatea de reconstrucție. De exemplu, același "Național" stă din cauza unui nonsens juridic cu pămîntul de sub el. Dacă într-adevăr există o dorință de a rezolva problema, invitați la o "masă rotundă" proprietarii unor astfel de clădiri. În caz contrar, problema se poate agrava", a scris Denis Nedeoglo pe pagina sa de socializare.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load