TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

Cîți elevi au primit pînă în prezent pachete cu produse alimentare

Pungi cu alimente pentru copii. Peste 8.700 de elevi din instituțiile de învățămînt primar şi secundar, ciclul I şi II din municipiul Chișinău, din familii social-defavorizate, au primit pînă în prezent pachete cu produse alimentare pe perioada desfășurării procesului educațional la distanță.

Despre aceasta a scris primarul general Ion Ceban pe pagina sa de Facebook.

Potrivit acestuia, este vorba despre o pungă cu alimente pentru 3.084 de elevi clasa I-IV, 3.933 de elevi clasa V-IX, 188 de elevi clasa I-XII care au suportat TBC şi cei care au fost în focarele TBC și 1.560 de elevi din grupele cu program prelungit.

„Conținutul pachetelor cu produse alimentare este coordonat cu CSP și aprobat de directorul instituției de învățămînt, iar distribuirea coletelor are loc o dată în săptămînă, cu monitorizarea de către membrii comisiei de triere din instituție.

Conținutul pachetului: crupe de orez, hrișcă, biscuiți din fulgi de ovăz, zahăr, ulei de floarea soarelui, covrigi, chifle, cașcaval, fructe. Produsele sînt calitative și sînt însoțite de actele necesare de conformitate”, subliniază Ceban.


Primarul afirmă că acţiunea are loc cu respectarea strictă a regulilor de prevenire a infecției COVID-19.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


MAI multe

Sondaj Toate

load