COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Circulația motocicletelor pe bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, restricționată

Circulația motocicletelor pe bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, restricționată

Circulația motocicletelor pe bd. Ștefan Cel Mare și Sfînt este restricționată, potrivit informațiilor oferite de Primăria capitalei.

Astfel, la un șir de intersecții care traversează bulevardul central al capitalei a fost reinstalat indicatorul rutier 3.5.1 (circulație interzisă motocicletelor), iar pînă la sfîrșitul săptămînii curente, semnele rutiere vor fi amenajate la toate intersecțiile cu bd. Ștefan cel Mare și Sfînt.


Măsura a fost aplicată de Direcția generală transport public și că de comunicație, în baza unei prescripții a Serviciului Sistematizare a Circulației Rutiere a Direcției de Poliție a Municipiului Chișinău, privind asigurarea securității la trafic. Argumentarea deciziei are drept temei demersurile din partea locatarilor de pe bulevardul nominalizat, pentru poluare fonică și a conducătorilor auto, care au menționat încălcarea de către motocicliști a regulilor circulației rutiere.

Indicatorul respectiv pe artera principală a capitalei a fost demontat în anul 2017, însă e de menționat că pe bd. Ștefan cel Mare și Sfînt niciodată nu a fost permisă circulația motocicletelor.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load