Criza energetică stiri: 1718
Cutremure stiri: 389
Eurovision stiri: 423

Circul din Chișinău își redeschide larg ușile

24 sep. 2022,, 11:30   Capitala
2358 0

În perioada 24 septembrie – 23 octombrie, Circul din Chișinău îi îndeamnă pe spectatorii de toate vîrstele să-și lase grijile acasă și să pornească într-o călătorie minunată, în lumea bucuriei. Începînd cu această sîmbătă, locuitorii și oaspeții Capitalei sînt invitați să ia parte la noul program artistic, care va fi jucat în fiecare weekend pe arena mică a Circului, transmite realitatea.md.

„Noul program artistic va uimi spectatorii prin artiști tineri și charismatici, animale și cascadorii foarte interesante”, a menționat una dintre gimnaste.

Un alt membru al trupei de circ a spus că, pe lîngă faptul că s-a modificat componența echipei, artiștii au acumulat experiență. Spectatorii se vor putea convinge de acest lucru chiar astăzi.

Și ce fel de spectacol ar putea exista fără clovni? Deși există mulți oameni cărora le e frică de acești artiști, clovnul de la Circul din Chișinău ne-a dezvăluit un secret.

„Poți să te temi doar de un clovn amator, care nu este specialist în domeniul său. Dacă ești familiarizat cu psihologia copiilor, știi cum să găsești limbaj comun cu ei, cum să-ți alegi machiajul – totul este în regulă. Cînd depui suflet în ceea ce faci, copiii îți simt bunătatea și energia pozitivă”.


Regizorul noii stagiuni menționează că spectacolele vor fi cu totul diferite, începînd de la atmosferă, emoții, muzică și terminînd cu artiștii străini, care au venit în vizită la Circul din Chișinău.

Pe scenă vor evolua gimnaști în aer și pe inel, jonglori cu mingi, dresori de pisici și cîini, acrobați, gimnaști pe catarg și desigur, îndrăgitul clovn La Loca.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?