COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 836 013 INFECTAȚI 319 614(+1370)   TRATAȚI 299 214     DECESE 7309(+36)  Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2951
Puterea stiri: 6874

Cînd va fi dată în folosință strada Ion Creangă

11 iun. 15:44   Capitala
2129 0

Primarul Ion Ceban a anunțat cînd ar putea dată în folosință strada Ion Creangă din capitală, aflată în plin proces de reparație.

„În conformitate cu contractul, trebuie să fie dat în exploatare în luna martie 2022. Așa consideră cei care planifică lucrări de astfel de anvergură. Lucrările de genul acesta se efectuează conform standardelor. Unii lucrează cu rețelele, alții lucrează cu asfaltul.

Noi facem tot posibilul pentru ca strada să fie gata pînă la Ziua Orașului, sper că condițiile climaterice nu ne vor da planurile peste cap. Dacă nu încheiem pînă în octombrie, vom merge conform planului pînă în luna martie 2022”, a precizat edilul-șef.

„Am avut o problemă pe partea de rețele în zona dintre Coca și rondul de la Calea Ieșilor. Cînd am început a săpa am descoperit un strat de piatră, iar sub el - de nămol. Nu am riscat să-l distrugem. A trebuit să strămutăm rețelele pe zona adiacentă Parcului Dendrariu. Pe hîrtie e una, iar cînd mergi în teren descoperi cu totul altceva”, a precizat funcționarul.

El a mai spus că în această vară ar urma să fie lansată licitația pentru desfășurarea lucrărilor de reparație a străzilor 31 August, Tighina și Alexandru cel Bun.


0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽