Puterea stiri: 7441
Criza energetică stiri: 1120

Chișinăul - un adevărat șantier, înainte de 1 Septembrie

23 aug. 07:30   Capitala
1287 0

Au rămas zile nenumărate pînă la 1 septembrie, atunci cînd, la orele de vîrf, capitala se transformă într-un ambuteiaj continuu. La această oră, însă, multe străzi arată ca adevărate șantiere de construcții. Lucrările de reparație au loc concomitent pe mai multe sectoare de drum, iar pe unele se lucrează și din 2021, fără a se vedea capătul.

Orășenii cred că acestea trebuie făcute pe etape, pentru a crea cît mai puține incomodități participanților la trafic. De cealaltă parte, primarul Capitalei susține că, dacă drumurile s-ar repara pe etape, atunci ar fi nevoie de 100 de ani, pentru tot volumul de lucru.

În prezent, pe mai multe străzi din Capitală, lucrările de reparație sînt în toi și nu par că se vor încheia curînd. Asta deși, au rămas doar 10 zile pînă la 1 septembrie, atunci cînd începe anul școlar, iar străzile se transformă într-un ambuteiaj fără capăt.

Profesorii de la cele două licee de pe strada Florilor, dar mai ales părinții spun că mereu își fac griji și stau cu ochii în patru pentru cei mai mici, iar din cauza acestor lucrări, care nu se mai încheie, situația se agravează și mai mult:

Potrivit site-ului primăriei Chișinău, în prezent au loc lucrări de reparație pe circa 10 străzi. Șeful Direcției Transport Public, Vitalie Mihalachi, a spus că nu este în țară și nu poate veni cu o reacție pe marginea acestui subiect.


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre faptul că zborurile directe către Moscova au fost interzise?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав