COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 1 002 291   INFECTAȚI 396 768(+3255)   TRATAȚI 368 373     DECESE 10 470(+8)   Mai multe detalii 
Coronavirus stiri: 7825
Criza energetică stiri: 499

Chișinăul, inundat de frunze

26 oct. 2021,, 13:15   Capitala
1190 0

Odată cu venirea toamnei, străzile și curțile din Capitală s-au umplut cu mormane de frunze lăsate de izbeliște. Cei de la Spații Verzi spun că volumul de lucru este prea mare pentru puținii angajați rămași în serviciu din cauza salariilor mici, transmite Noi.md cu referire la tv6.md.

Pe strada Alexei Sciusev s-au format munţi de vegetație uscată aflați la cîţiva metri unul de altul. Din această cauză, și platformele cu deşeuri pot fi observate cu greu. Pentru că nu mai pot răbda situația, mulți chișinăuieni s-au văzut nevoiți să curețe singuri unele trotuare.

Peisajul trist este același și în sectorul Buiucani, unde trotuarele și aleile au fost acoperite cu un covor de frunze. Acesta se menține încă de la începutul toamnei, spun locuitorii din zonă, care, la fel, își curăță singuri spațiile din fața porților.

Frunzele curate și fără gunoaie sînt duse pe platforma de compostare a deșeurilor, care ulterior sînt folosite ca îngrășămînt.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X