TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Chișinăuienii nu înțeleg: De ce ultimele zece procese-verbale au fost numărate patru ore?

Chișinăuienii nu înțeleg: De ce ultimele zece procese-verbale au fost numărate patru ore?

Majoritatea chișinăuienilor au scris pe rețelele de socializare că sînt foarte bucuroși că bunul simț a prevalat, perioada de degradare a capitalei Moldovei a luat sfîrșit, și începe o perioadă de renaștere a acesteia odată cu sosirea lui Ion Ceban la funcția de primar al municipiului Chișinău.

În același timp, aceștia și-au exprimat nedumerirea cu privire la durata excesivă a numărării ultimelor voturi și au propus modificarea legii privind participarea suburbiilor la alegerea primarului Chișinăului, transmite Noi.md.


„Cu toții am văzut că anume voturile din suburbii au contribuit la scăderea cu două procente. Și dacă aranjamentul ar fi puțin diferit, aceste două procente ar fi putut fi fatale. De aceea, legea potrivit căreia suburbiile participă la alegerile primarului din Chișinău, trebuie modificată. Aceasta deja este o întrebare pentru deputați”, au scris internauții.

„De ce primele două sute de procese-verbale au fost numărate în jumătate de oră, iar ultimele zece protocoale - în patru ore?” Ce fel de protocoale fermecate sînt acestea?”, au remarcat chișinăuienii.

De asemenea, ei au atras atenția la faptul că, cîndva, liderul coaliției de guvernămînt, fostul lider al Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, a „tîrît” prin parlament legea privind majorarea împuternicirilor primarului general al capitalei, în speranța că de aceste împuterniciri se va folosi nepotul său.

„Dar s-a dovedit că Mihai Teodorovici s-a străduit pentru Ion Vasilievici! Și realizarea acestui lucru oferă bucuriei mele pure o nuanță de o oarecare răutate”, a scris unul dintre internauți.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load