TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Chirtoacă, filmat cum trece la culoarea roșie a semaforului (VIDEO)

Candidatul Mișcării Politice Unirea la scrutinul prezidențial, Dorin Chirtoacă, a fost surprins în timp ce încalcă regulile de circulație pe străzile Capitalei.

Mai exact, Dorin Chirtoacă la volanul mașinii sale nu a staționat la culoarea roșie a semaforului, ba din contra a apăsat pe accelerație și și-a continuat calea, deși Regulamentul Circulației Rutiere interzice acest lucru, transmite cotidianul.md.

Imaginile au fost surprinse de o cameră de bord a unui alt vehicul și au fost plasate ulterior pe o rețea de socializare.

Contactat de Cotidianul.md, liderul Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, și-a recunoscut vina.

”Era verde intermitent apoi galben, dar din cauza luminii soarelui nu se vede bine, după care roșu. A fost o trecere pe galben, la limită, dovadă că și pietonii au coborît de pe trotuar pe carosabil, după ce mașina a trecut, iar cealaltă care filma, din spate, s-a oprit la roșu. În cazul în care poliția va considera altfel, sînt gata să suport consecințele legii”, a precizat Chirtoacă.


Șeful adjunct al Inspectoratului Național de Securitate Publică, Alexei Grosu, a declarat că poliția se va autosesiza în acest caz, iar șoferul urmează să fie sancționat, conform legii.

Pentru trecerea la culoarea roșie a semaforului, legea prevede o amendă de pînă la 900 de lei și trei puncte de penalizare.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load