COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Chironda a spus ce încălcări s-au făcut în timpul reparației bd. Ștefan cel Mare

Chironda a spus ce încălcări s-au făcut în timpul reparației bd. Ștefan cel Mare

Primăria Chișinău a primt raportul de la UniversInj, compania ce a expertizat calitatea lucrărilor de asfaltare de pe bd. Ștefan Cel Mare și Sfînt, însă, deocamdată, nu a fost făcut public.

Potrivit viceprimarului capitalei, Victor Chironda, au fost admise încălcări în procesul tehnologic de aplicare a asfaltului, ceea ce a dus ca în mai multe zone, inclusiv în stațiile de așteptare a transportului public, să se formeze făgașe și tasări de cîțiva centimetri adîncime.

Victor Chironda, viceprimar al municipiului Chișinău responsabil de Urbanism și Mobilitate Urbană, a declarat pentru Ziarul de Gardă că raportul de expertiză a asfaltului de pe bd. Ștefan cel Mare ar putea fi prezentat oamenilor legii pentru a investiga și a depista cine se face vinovat de proasta calitate a lucrărilor de pe una dintre cele șase străzi principale din Chișinău supuse unui program de reparație, finanțat dintr-un împrumut al BERD și BEI.


Funcționarul a mai declarat că în locurile unde s-au format tasări de cîțiva centimetri adîncime trebuie rase și supuse, din nou, reparației, iar cheluielile ar putea fi acoperite din bugetul municipal.

Bd. Ștefan cel Mare a fost una din șase străzi principale din Chișinău supuse unui program de reparație, finanțat dintr-un împrumut al BERD și BEI, care depășește 20 de milioane de euro.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load