COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 604 909   INFECTAȚI 259 202(+154)   TRATAȚI 251 850     DECESE 6255(+2)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2827
Puterea stiri: 6435
Coronavirus stiri: 7307

Ceban: Vrem să dăm în exploatare strada Ion Creangă în toamna acestui an

21 mai. 13:15   Capitala
1349 0

Potrivit contractului, lucrările de reparație a străzii Ion Creangă ar trebui finalizate în martie 2022, însă Primăria încearcă să accelereze acest proces.

Despre acest lucru a declarat primarul general al Chișinăului, Ion Ceban, în cadrul emisiunii ”Acces direct” pe canalul NTV Moldova. El a menționat că obiectivul principal al municipalității este de a da în exploatare strada Creangă cel tîrziu în luna octombrie a acestui an.

"Lucrările de reparație sînt realizate de un număr mare de echipe, întregul proces este monitorizat zilnic. Calitatea lucrărilor este, de asemenea, monitorizată cu atenție. A apărut o mică problemă cu rețelele subterane pe o porțiune de drum, însă acum experții lucrează la soluționarea ei. Sper că vremea ploioasă se va opri și vom putea lucra mai activ", a spus primarul capitalei.

De asemenea, la insistențele personale ale primarului, au fost modificate planurile inițiale de reparație a tronsonului de la strada Belinski la strada Alba Iulia, urmînd ca până la jumătatea lunii iunie să fie deschis traficului.

Ion Ceban le-a cerut chișinăuienilor scuze pentru inconvenientele legate de reparația străzii Creangă, dar a menționat că altfel nu era posibilă reparația acesteia.


"Eu locuiesc în Buiukcani și în fiecare zi, dimineața și seara, mă pomenesc în aceeași situație ca și restul chișinăuienilor. Facem totul ce depinde de noi", a spus primarul capitalei.

Reparația străzii Ion Creangă a început în luna noiembrie a anului trecut.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Noul parlament și-a început activitatea. Ce așteptări aveți de la activitatea sa?
🔽🔽