TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ceban va face publice toate cheltuielile pentru reparația biroului său

După mai multe critici și în urma adresării consilierei municipale de la Platforma DA, Aliona Doroş, la Procuratura Generală și Procuratura Anticorupție, privind lucrările de reparație în biroul primarului capitalei, inițiate de „unii prieteni” de ai lui Ion Ceban, edilul a declarat că va face publice toate cheltuielile suportate pentru reparația biroului.

„Am văzut că pe foarte mulți îi interesează ce lucrări am făcut noi în birou și ce fel de reparație. Vreau să știți că vom face publice toate procesele, documentele, ca să nu fie deranjată lumea de întrebări cînd și cum vin banii. Noi nu facem ceva ce nu corespunde legii”, a declarat Ion Ceban în cadrul ședinței săptămînale a serviciilor municipale, transmite NOI.md cu referire la unimedia.info.

Amintim că la scurt timp după ce Ion Ceban a venit la cîrma capitalei, edilul s-a apucat să-și facă reparaţie în propriul birou. Anterior, Ceban a declarat ca reparația în birou a fost inițiată pe motiv că starea acestuia era dezastruoasă.

„Cineva și-a suflat nasul în jaluzele și și-a șters, nu o dată cred, mîinile de drapelul european”, a spus Ceban, precizînd că este o rușine să primești delegații în astfel de condiții. Cine efectuează lucrările rămîne însă un secret, întrucît nu se cheltuie bani publici, iar prietenii au rugat să nu le fie divulgate numele, menționase primarul.

Totodată, Consiliera municipală de la Platform DA, Aliona Doroş, a depus o plîngere la Procuratura Generală și Procuratura Anticorupție, după ce primarul a declarat că reparația din biroul său este efectuată de către prietenii săi, dar care preferă să rămînă în anonimat.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load

Arhivă de ştiri