COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ceban: Taberele de odihnă pentru copii nu își vor relua activitatea pînă pe 30 iunie

Ceban: Taberele de odihnă pentru copii nu își vor relua activitatea pînă pe 30 iunie

Taberele de odihnă pentru copii din capitală nu își vor relua activitatea pînă pe 30 iunie. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Potrivit acestuia, termenul de interdicție va putea fi prelungit în funcție de situația epidemiologică, privind îmbolnăvirile cu Covid – 19.

„Pînă la sfîrșitul lunii iunie, rămîn închise şi Centrele de reabilitare, inclusiv cele balneo – sanatoriale, cu excepția Centrului Republican de Reabilitare pentru Copii și Centrului Republican Experimental de Protezare Ortopedie și Reabilitare”, spune edilul.


Ion Ceban mai punctează că actualmente, 11 instituții de învățămînt extrașcolar din municipiu desfășoară ateliere virtuale. Oferta este valabilă pentru copiii cu vîrsta cuprinsă între 5 și 16 ani.

„Astfel, copiii au posibilitatea să continue activitățile preferate în diverse domenii. Grija pentru copii și sănătatea micuților este prioritară pentru municipalitate, în această perioadă”, a mai adăugat Ceban.

De precizat că pînă în data de 12 iunie, au fost depuse 7646 de cereri online pentru înscrierea copiilor în clasa I şi 3535 cereri din partea părinţilor care vor să îşi înscrie copiii la grădiniţă.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load