COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 610 688   INFECTAȚI 259 667(+161)   TRATAȚI 252 166     DECESE 6261(+4)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2833
Puterea stiri: 6452
Coronavirus stiri: 7320

Ceban, supărat pe unii consilieri. Ce l-a nemulțumit pe primar

11 mai. 09:23   Capitala
799 0

Primarul general al Capitalei, Ion Ceban s-a arătat indignat de starea drumurilor din unele sectoare ale Capitalei.

„La Buiucani pentru a schimba niște utilități, a fost săpată o groapă unde poate să încapă un om în picioare. Îmi pare rău de neglijența unor colegi. Îmi pare rău că oamenii nu se adresează la Primărie pentru a anunța o problemă. Oamenii și-au pierdut încrederea în noi, iar pentru asta putem să dăm pe cineva afară ca să recăpătăm această încredere”, a spus Ceban.

Totodată edilui Chișinăului, regretă că unii consilieri municipali ar încerca să „caute nod în papură” în loc să muncească:

„Îmi pare rău că mulți oameni au intrat în campanie electorală și își atribuie toate succesele. Tot ei caută gropi vechi de 50 de ani și le arată. Noi știm că există probleme în Chișinău, dar nu toate pot fi rezolvate într-o zi sau într-o lună. Noi nu avem nici sâmbătă, nici duminică, nici timp liber. Le-aș sugera consilierilor să nu caute nod în papură. Este suficient să deschidem eu.chisinau.md, unde sunt raportate multe probleme și pot fi făcute știri pe un înainte. Asta e infrastructura orașului și trebuie să ne împăcăm cu ideea că lucrurile trebuie să fie luate gradual”.

Primarul le-a sugerat subalternilor săi să manifeste mai mult interes față de activitatea lor zilnică și să să-și facă munca cu mai multă sârguință.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Noul parlament și-a început activitatea. Ce așteptări aveți de la activitatea sa?
🔽🔽