Ceban, supărat pe consilierii municipali de la PAS: Criticile trebuie bazate pe fapte

21 mai. 2020,, 17:00   Capitala
2810 0

Primarul general al capitalei, Ion Ceban, în cadrul ședinței Consiliului Municipal, i-a luat la socoteală pe mai mulți aleși ai poporului, care, în scopurile lor politice, l-au criticat neargumentat pe directorul Autosalubritate, Eugen Axentiev.

Edilul capitalei a menționat că în 2018 această întreprindere municipală a înregistrat un profit de 5 milioane de lei, iar în 2019 – 8 milioane de lei. El a propus aleșilor poporului să înainteze pretenții privind activitatea direcției municipale, susținute de fapte și documente.

"Dacă vom analiza activitatea Consiliului Municipal de la începutul anului curent, atunci, în opinia mea, sînt puține realizări în activitatea sa. În ceea ce privește Autosalubritate, în afară de emoții, ea vreau să văd obiecțiile certificate de organele de drept, anchete de serviciu", a declarat Ceban.

El a menționat că are multe obiecții la domnul Axentiev, dar el lucrează cu el, precum și cu șefii altor unități, dis-de-dimineață.

"Mă trezesc la 4 dimineața și vorbesc cu el. Dvs. nu o faceți. La ora 7.45, și cu domnul Axentiev și cu toate regiile, coordonăm activitatea în oraș, în timp ce o bună parte din consilieri încă dorm. De aceea, atunci cînd dvs. interveniți și dați tot felul de indicații, vreau să vă rog ca acestea să fie, în primul rînd, în conformitatea cu legea, iar în al doilea rînd, se aibă la bază argumente, nu emoții", a punctat primarul general.


În ceea ce privește obiecțiile înaintate de consilierii municipali, Ion Ceban a declarat că va cere serviciului juridic al primăriei să efectueze un control.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?