TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ceban: Spațiile din subterane se dau în subarendă cu taxe mult mai mari decît primește Primăria

Ceban: Spațiile din subterane se dau în subarendă cu taxe mult mai mari decît primește Primăria

Autoritățile municipale intenționează să repare în anul curent mai multe subterane din Chișinău și au început deja o evaluare a situației, transmite NOI.md cu referire la tv8.md.

Primarul general se arată indignat de faptul că spațiile au ajuns în arenda unor agenți economici, fără ca Primăria să cîștige bani din această activitate.


„Acum discutăm despre reabilitarea multor subterane în anul curent. Acolo e bătaie de Joc. Mai mare urîțenie nu există… Cineva ia în arendă de la Primăria Chișinău și nouă nu ne plătește, dă în subarendă la zeci de agenți economici și ia de zece ori mai mult. Nouă nu ne plătesc bani. Întrebați de ce nu se repară drumuri, pentru că nu sînt bani”, a declarat Ion Ceban la ședința serviciilor Primăriei din această dimineață.

Primarul capitalei propune și o soluție, pentru ca autoritățile să adune banii de la agenții economici care activează în Chișinău și nu achită la timp taxele.

„Să lansăm o licitație și poate găsim companii care să-i facă să plătească. Sunt colectori care strîng bani. Să luăm un serviciu de genul ăsta și să începem a colecta”, a propus edilul.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load