COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ceban, revoltat de mizeria găsită în sectorul Botanica, după ce a inspectat bd. Dacia

Ceban, revoltat de mizeria găsită în sectorul Botanica, după ce a inspectat bd. Dacia

Primarul general Ion Ceban se arată indignat profund de dezastru ce l-a găsit azi în sectorul Botanica al capitalei, în timp ce am inspectat bulevardul Dacia.

Acesta spune că pe trotuare și în stații este gunoi, iar gherete peste tot, la și panouri publicitare. Mai mult, havuzurile de pe artera principală din sector au ajuns într-o stare deplorabilă, pentru că anterior, un funcţionar public din cadrul Primăriei Chişinău, a pus mîna pe aceste „bijuterii”, şi nu le-a mai reabilitat.

„Este inadmisibil ca un sector să ajungă în aşa hal. Nu voi admite să continue această situaţie. Am cerut salubrizarea teritoriului şi ordine sub toate aspectele. Actualmente sînt în reparaţie trecerile subterane din acest sector, şi fosta piaţă de pe bd. Dacia, dar şi Biblioteca Municipală B.P. Hasdeu, Filiala „Mihail Lomonosov”. Finalizate sînt şi lucrările de aplicare a teracotei pe treptele de acces către aleea pietonală din Dacia 2”, spune Ceban.


Edilul afirmă că urmează ca şi aleea principală de pe bulevardul central să fie amenajată, dar şi alte trotuare şi obiective.

„Invit toţi agenţii economici să contribuie la amenajarea sectorului, pentru a ne bucura împreună de un oraş amenajat”, a spus Ion Ceban.

Amintim că în această dimineață Ion Ceban a inspectat și subterana de pe Viaduc. Primul afirmă că aceasta este gata în proporție de 95%.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load