COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 826 262  INFECTAȚI  313 849(+1407)   TRATAȚI 294 229     DECESE 7172 (+34)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2946
Puterea stiri: 6730

Ceban: Renovarea curților caselor capitalei va fi realizată complexă și de înaltă calitate

20 ian. 11:25   Capitala
3832 0

Impozitele locale ajustate vor aduce 100 de milioane de lei la bugetul de la Chișinău. Acești bani, Primăria capitalei intenționează să folosească pentru ceea ce așteptau toți locuitorii din Chișinău de foarte mult timp – pentru renovarea curților blocurilor de locuit.

Despre acest fapt a vorbit edilul în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la N4.

Ceban a mai menționat că reparațiile vor fi efectuate integral – înlocuirea asfaltului, reabilitarea trotuarelor, amenajarea locurilor de parcare etc. – și sistematic.

„Nu ne vom ocupa doar de unele dintre gropi. În 90% din curțile blocurilor capitalei, situația este aproximativ aceeași – catastrofală. Pentru a renova toate curțile cu înaltă calitate, sînt necesare investiții mari. Îmi pare rău că o astfel de muncă nu a fost efectuată pînă acum”, a adăugat Ceban.

Amintim că mai devreme, primarul capitalei a spus că Primăria va avea un program pentru repararea curților clădirilor de apartamente, modernizarea lifturilor, repararea acoperișurilor, scărilor, ferestrelor, ușilor și intrărilor.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽