COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ceban propune rezilierea contractelor cu administratorii rutelor de microbuze care azi nu au ieşit la muncă

Ceban propune rezilierea contractelor cu administratorii rutelor de microbuze care azi nu au ieşit la muncă

Microbuzele care nu au ieșit, luni, la linie ar putea rămîne definitiv fără contracte de activitate cu Primăria Municipiului Chișinău. Declarația a fost făcută de primarul general al capitalei, Ion Ceban, în cadrul ședinței operative.

Edilul a spus ferm că municipalitatea nu intenționează să le meargă în întîmpinare protestatarilor. Primarul susține că în bugetul muncipal nu există fonduri disponibile pentru subvenționarea transportatorilor privați, transmite NOI.md cu referire la agora.md.

„Nu au ieșit la linie microbuzele gestionate de domnul Topală, Alexa – un provocator banal căruia nu-i ajung bani, întrebați-l cu ce mașini vine la lucru și în ce haine vin șoferii de pe aceste microbuze. Seredneac. Rog departamentul juridic să ne dea pînă seara opțiunile de reziliere definitivă a contractelor cu acești afaceriști”, a spus primarul.


De asemenea, Ceban s-a adresat oficial Procuraturii Anticorupție, Centrului Național Anticorupție și Procuraturii Generale să investigheze cțiunile transportatorilor în raport cu Primăria:

„O să mergem în judecată și acolo ne vom clarifica. În acest sens locuitorii municipiului, chiar dacă este dificil, incomod și problematic trebuie să fie de partea noastră. Ajunge cîtă batjocură s-a făcut de cei care activează în acest domeniu. Le mulțumesc celor care au ieșit la linie și am cîteva idei în acest sens”.

Mai mult, primarul a precizat că dacă greva va continua, va fi schimbat orarul de activitate al instituțiilor publice și vor fi contractate microbuze și autobuze private.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load