Criza energetică stiri: 1586
Cutremure stiri: 271
Preşedintele stiri: 3389

Ceban: Primăria nu a autorizat nici o construcție din Parcul Valea Trandafirilor

11 apr. 2020,, 16:20   Capitala
2261 2

După ce săptămîna aceasta mai mulți locuitori ai capitalei au scris pe rețelele sociale că pe timp de pandemie, în Parcul Valea Trandafirilor se pregătește teren pentru o nouă construcție, astăzi primarul general al capitalei, Ion Ceban a venit cu o reacție pe facbook în care a spus că autoritățile municipale nu au autorizat nici construcție în parcul din sectorul Botanica.

”O altă istorie care necesită a fi clarificată. Au apărut mai multe informații în spațiul public și întrebări dacă primăria Chișinău a permis sau nu, construcția unei clădiri în parc str. Mazililor,34. Așa dar: Terenul care a fost publicat, este unul privat, iar pe teritoriu era mizerie. Direcția Generală Locativ-Comunală a înștiințat proprietarul și i-a cerut să efectueze lucrări de salubrizare a terenului și evacuarea deșeurilor. Totodată, s-a solicitat proprietarului să asigure îngrădirea terenului care îi aparține pentru asigurarea delimitării spațiului privat și evitarea încălcării normelor sanitare. Astfel, de la fața locului au fost evacuate în jur de 40 de mașini, încărcate cu gunoi. În acel loc mai există și o casă improvizată care a fost evacuată”, a scris primarul.

Totodată acesta a specificat faptul că în cazul în care proprietarul nu va salubriza terenul acesta riscă o amendă.

”Primăria Chișinău nu a eliberat nici un act de construcție pe această adresă. O seară frumoasă să aveți”, a mai scris primarul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În care categorie de vulnerabilitate ați fost plasat după înregistrarea pe compensatii.gov.com?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав