COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ceban: Pentru noi contează ca elevii să înveţe într-un mediu favorabil

Ceban: Pentru noi contează ca elevii să înveţe într-un mediu favorabil

Domeniul educaţional din capitală se confruntă azi cu mai multe probleme ,,moștenite", printre care: colectările ilicite de bani, lipsa transparenţei în domeniul achiziţiilor, neasigurarea cu apă potabilă calitativă la robinet în unele instituţii de învăţămînt, nerespectarea meniurilor-tip aprobate pentru alimentația copiilor.

Despre aceasta scrie pe pagina sa de facebook, primarul general al capitalei, Ion Ceban.

Acesta a avut o ședință cu reprezentanţii Direcţiei generale educaţie tineret şi sport şi şefii direcţiilor din sector pentru a discuta despre realizările pentru anul 2019 şi planurile de activitate pentru anul curent.

”Astfel, responsabilii urmează ca în 10 zile să prezinte o notă informativă amplă care să conţină acţiuni concrete ce ţin de procesul, obiectivele clare şi termenii concreţi de dezvoltare a serviciilor educaţionale în municipiul Chişinău”, a scris primarul.


Potrivit edilului, este important ca fiecare acţiune planificată să fie realizată în instituţiile de învăţămînt din capitală, cu un impact pozitiv asupra copiilor.

”Pentru noi contează ca elevii să înveţe într-un mediu favorabil. Totodată, atît copiii cît şi cadrele didactice trebuie să dispună de condiţii bune în instituţiile unde activează”, a conchis Ceban.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load