COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ceban: Locuitorii capitalei vor suferi din cauza consilierilor municipali

Ceban: Locuitorii capitalei vor suferi din cauza consilierilor municipali

Unii consilieri din CMC nu dau importanță problemei transportului din municipiul Chişinău, iar oamenii au de suferit în urma nepăsării acestor aleși locali care cu aplauze s-au bucurat pentru că locuitorii capitalei nu vor avea acces la transport de calitate.

Aceasta a fost reacția primarului general al capitalei, Ion Ceban, după ce astăzi consilierii municipali au respins crearea grupului de lucru care ar fi avut ca obiectiv examinarea tuturor ofertelor pentru asamblarea/procurarea a 100 de autobuze pentru Chișinău.

”Cu atîta indiferență față de oraș fac politică unii din CMC și lobează pentru interesele unor agenți economici care dețin microbuze și plus, propun subvenționarea acestui mijloc de transport cu zeci de milioane de lei din bugetul municipal, în loc să susțină procurarea autobuzelor noi. Unii consilieri protejează agenţii economici cu microbuze, iar asta înseamnă că vom fi şantajaţi și în continuare de transportatorii de maxi taxi. Cetățenii capitalei vor fi nevoiţi să meargă în continuare pe jos dacă nu se va da dovadă de maturitate din partea consilierilor”, a scrie Ceban pe contul său de facebook.


Potrivit edilului, acesta va insista şi va cere opinia Cancelariei de Stat, pentru ca săptămîna viitoare să revină iarăşi în ședința CMC cu acest proiect, cu toate propunerile și amendamentele venite din partea fiecărei fracțiuni.

”Mie îmi pasă de acest oraş şi de oamenii din municipiul Chişinău şi vreau ca aceştia să dispună de transport public calitativ şi confortabil”, a mai scris Ceban.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load