COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 937 115   INFECTAȚI 363 110(+659)   TRATAȚI 348 276      DECESE 9141(+22)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3016

Ceban insistă: Candidatura lui Nagacevschi va fi propusă repetat

28 oct. 15:15   Capitala
1646 1

Candidatura lui Fadei Nagacevschi la funcția de viceprimar al capitalei va mai fi propusă o dată în cadrul Consiliului municipal Chișinău, după ce astăzi nu a fost susținută de consilierii municipali, transmite Noi.md cu referire la unimedia.info.

„sînt sigur că va face o bună echipă cu juriștii primăriei, cu care în ultima perioadă am reușit să întoarcem municipalității, terenuri, clădiri și încăperi care au fost anterior înstrăinate. Potrivit regulamentului, candidatura lui Fadei Nagacevschi va mai fi propusă o dată în cadrul Consiliului municipal Chișinău”, a scris primarul capitalei, Ion Ceban într-o postare.

„Candidatura lui Fadei Nagacevschi la funcția de viceprimar nu a fost susținută de mai mulți consilieri în CMC. Am fost informat de către cei care s-au abținut sau au votat contra că de fapt ar fi vorba de conjunctura politică.

Am încrederea că dl Nagacevschi va reuși să facă față tuturor provocărilor, în vederea apărării drepturilor locuitorilor și a orașului Chișinău. Am înaintat candidatura sa pentru aprecierile și competențele profesionale și manageriale în domeniul juridic, pe care le-a demonstrat în funcțiile deținute anterior.

sînt sigur că va face o bună echipă cu juriștii primăriei, cu care în ultima perioadă am reușit să întoarcem municipalității, terenuri, clădiri și încăperi care au fost anterior înstrăinate.


Potrivit regulamentului, candidatura lui Fadei Nagacevschi va mai fi propusă o dată în cadrul Consiliului municipal Chișinău.

Activitatea Primăriei Chișinău nu este despre declarații politice, despre dispute și divergențe, este despre oameni și despre viitorul prosper al acestui oraș, iar această responsabilitate și-a asumat-o și Fadei Nagacevschi alături de toți colegii. Este nevoie în continuare de politici, de proiecte și de decizii care vor sta la baza dezvoltării capitalei”, a scris Ceban pe pagina sa de Facebook.

Consiliul Municipal Chișinău nu a susținut propunerea primarului general, Ion Ceban, pentru numirea fostului ministru al Justiției Fadei Nagacevschi în funcția de viceprimar al capitalei, după demiterea lui Victor Chironda.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X