TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ceban: În unele surse media s-a manipulat foarte nerușinat

Ceban: În unele surse media s-a manipulat foarte nerușinat

În unele surse media s-a manipulat foarte nerușinat în cazul știrii despre aprobarea de către Consiliul Municipal Chișinău a Acordul de colaborare adițional la Protocolul de Înfrățire, încheiat între Primăria municipiului Chișinău și Primăria municipiului București la 4 noiembrie 1999, scrie Noi.md.

Mai multe declarații la acest subiect au fost făcute astăzi de primarul general al capitalei, Ion Ceban.


”Nu a fost vorba despre faptul că noi vom semna în acea ședință vreun acord. A fost votarea acestui acord de către CMC, iar consilierii din București care au fost invitați la acea ședință, au spus că și ei sînt dispuși să aprobe în consiliul București același acord și abia după ar putea fi vorba de aprobare. Nu este un eveniment care s-a produs pe ascuns și, da, consilierii din București au participat la mai multe evenimente în Chișinău”, a declarat Ion Ceban.

Totodată, edilul capitalei a menționat că în mass-media de la Chișinău s-a creat un fals care ulterior a fost distribuit fără a fi verificată informația.

”Cine luptă cu fakenews sau voi le creați, mă refer la unele mass-media care se consideră independente, echidistante. Mai fac un apel către dumneavoastră, dar vreau să cred că nu este pur și simplu rea intenție. În unele surse media s-a manipulat foarte nerușinat. Solicit ca aceste informații să fie dezmințite. În caz contrar vom ataca în judecată pentru fals și manipulare. Nu vreți să colaborăm și să fim prieteni, nici nu ne dorim să fim prieteni, dar vrem să fiți corecți”, a spus primarul capitalei.

Acesta a menționat că primăria Chișinău are foarte multe proiecte susținute de partea română și de către București. Iar faptul că așa numiții promotori ai unionismului au venit cu critici, în timp ce ei de fapt nu au făcut nimic pentru a face relațiile între București și Chișinău, demonstrează încă o dată că unii politicieni pur și simplu parazitează pe ideea oamenilor.

”Îmi pare foarte rău că au parazitat pe ideea oamenilor. Se fac de rușine pentru faptele nerealizate în perioada lor de guvernare. Lor nu le convine că astăzi un socialist colaborează cu București mai bine decît ei. Vom colabora în pofida unor situații artificiale create de cineva, vor asta unii politicieni, vor asta unele mijloace media, dar lucrurile sa vor întîmpla. Cei care ar trebui să contribuie la consolidarea acestor relații de fapt se ocupă de lucruri care nu ar trebui. Luptați cu fakenews dar nu le creați”, a conchis edilul.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load