TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

Ceban: În primărie sînt mulți profesioniști, dar și mulți „рукожоп”

La un an de activitate, primarul general Ion Ceban spune că va veni cu un raport în acest sens, unde va prezenta toate proiectele ce au fost realizate și sînt în desfășurare.

Primarul a punctat că toate lucrurile pe care le face primăria sînt făcute destul de bine, chiar dacă sînt persoane care ar trebui de înlocuit.

„Noi credem că ne apropiem către scopul propus – să transformăm Primăria Chișinău în cea mai transparentă instituție din țară. Toate procesele sînt transparente, totul se publică pe site, toate lucrurile cumpărate sînt plasate în format electronic. Sunt foarte multe proiecte, care sînt reflectate online. Colaborăm și cu CNA și cu ANI. Noi publicăm toate rapoartele.

Pentru prima dată cetățenii pot să vadă în oraș panouri cu informații despre proiectele care se realizează. Este platforma eu.chisinau.md. Da, noi discutăm problemele de acolo, cum ar fi gropile din capitală, aici sînt necesare cheltuieli foarte mari. Dar pe celelalte probleme mari, timp de 10 zile sau o lună, acestea sînt rezolvate. Sînt 2 direcții: reparația drumurilor, pentru că tot orașul este ca după război, și construcțiile ilegale, unde sînt foarte multe procese de judecată.

Noi vrem ca primăria să fie o fabrică mare de servicii de calitate. Noi sîntem conștienți de ce se întîmplă, în ce direcție mergem, la ce nivel este echipa și ce trebuie să facă. Sincer vă spun, sînt foarte mulți „рукожоп” (t.r. cu mîinile din fund), care nu lucrează eficient. Din păcate sînt așa persoane, dar le dăm pesta aceste mîini, care cresc. Unii se descurcă, altora le spunem la revedere, pe alții îi pedepsim financiar”, a conchis edilul.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


MAI multe

Sondaj Toate

load