COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ceban: Ieri am avut impresia că cei care critică au vrut ca în Chișinău să fie ca în Comrat

Calitatea lucrărilor de pe strada Albișoara și pavajului ce este pus pe Pușkin și Bodoni va fi analizată după ce lucrările vor fi finisate. După ploile de ieri, Ion Ceban se arată indignat că au apărut mulți „experți” care se tot dau cu părerea despre subiectele menționate mai sus, chiar dacă aceste nu au fost finalizate.

„Am văzut experți care măsoară cu degețelul și papucelul cum este pusă gura de captare a apelor fluviale, asfaltul care nu a fost încă pus. Bravo. Haideți, cînd vor fi finalizate lucrările, vom veni toți împreună să analizăm și să dăm aprecieri. Unde greșim, noi cunoaștem”.

Ceea ce ține de trotuarele de pe Pușkin și Bodoni, primarul spune că nu sînt porțiuni unde nu sînt finalizate lucrările 100%.

„Noi nu avem astăzi termenul stabilit 30 septembrie pentru aceste lucrări. Într-adevăr ieri am avut ieri o ploaie torențiale. Am zis, recepția finală nu va fi pînă cînd lucrările nu vor corespunde standardelor și calităților. Ieri am avut impresia că cei care critică au vrut ca în Chișinău să fie ca în Comrat, unde s-au rupt toate malurile. Am impresia că oamenii așteptă ca să se strice ceva în mod intenționat”, a punctat edilul.

Primarul subliniază că ieri pentru prima dată debitul Bîc-ului s-a isprăvit cu ceea ce ține de partea de inundații. În majoritatea locurilor de pe Albișoara sistemul a făcut față, în comparație ca de obicei. În acest context, Ion Ceban a solicitat ca cei care vin cu critici să vină și cu soluții.


Amintim că ieri au fost ploi 44 litri pe metru pătrat, record pentru acest an.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri

Sondaj Toate

load