COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 750 553 INFECTAȚI 280 175(+1031)   TRATAȚI 265 946     DECESE 6586(+8)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2907
Puterea stiri: 6728

Ceban: Harta Investițională a Chișinăului va contribui la dezvoltarea capitalei și suburbiilor acesteia

13 mai. 13:30   Capitala
1205 0

Suburbiile Chișinăului au un potențial enorm de a atrage investitori care ar contribui la crearea locurilor de muncă, dezvoltarea infrastructurii economice, dar și la atragerea vizitatorilor și dezvoltarea turismului.

Această opinie a fost exprimată de Primarul General al capitalei Ion Ceban în contextul derulării procesului de elaborare a Hărții Investiționale a Chișinăului.
Edilul capitalei a menționat că este important ca informația să fie colectată atît ce ține de capitală, cît și de suburbiile din municipiu.
„În acest sens, am făcut apel către toți primarii din suburbii să se implice în prezentarea propunerilor de obiective investiționale care vor fi plasate pe această hartă în vederea atragerii investițiilor în dezvoltarea nu doar a capitalei, dar și a întregului municipiu”, a scris Ion Ceban pe pagina sa de pe o rețea de socializare.
El a menționat că astăzi suburbiile au un potențial enorm de a atrage investitori care ar contribui la crearea locurilor de muncă, dezvoltarea infrastructurii economice, dar și atragerea de vizitatori și dezvoltarea turismului.
Astăzi, în diverse localități din municipiu, există proiecte investiționale cum ar fi: magazine, fabrici și locații pentru odihnă și recreere, dar care pot atrage investiții pentru dezvoltarea acestora, dar și inițierea de noi proiecte. De asemenea este posibilă lansarea unor proiecte noi.
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


[No canvas support]
  • Votat 0
🔽🔽