COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ceban examinează opțiunea construcției unei clădiri pentru Primărie

Ceban examinează opțiunea construcției unei clădiri pentru Primărie

După ce a anunțat că intenționează să schimbe locația Primăriei, edilul Ion Ceban spune că sînt examinate cîteva opțiuni. Printre acestea se numără mutarea cîtorva direcții într-un sediu închiriat sau să fie construită o clădire pentru Primărie pe unul dintre terenurile municipalității.

Ideea de a muta Primăria într-un nou edificiu se tărăgănează din motivul unei evaluări a deciziei, a explicat primarul în cadrul emisiunii Puterea a Patra la N4.

„Mergem în paralel cu analiza funcțională a primăriei, cu planurile subdiviziunilor, evaluările personalului. Avem în jur de șase oferte, dar nu le putem examina atîta timp cît nu avem o viziune foarte clară pe funcțional: pe cine vrem să mutăm, unde va fi plasată arhiva? Doar după evaluare vom solicita oferte”, a spus Ceban.


Ceban afirmă că examinează mai multe opțiuni printre care și construcția unei noi clădiri.

„sînt mai multe opțiuni printre care că ar trebui să se mute aparatul primăriei, care sînt 150 de angajați, sau alte direcții ca cea de Finațe, sau Direcția de Arhitectură care trebuie să fie aproape pe parcursul zilei.

Oamenii spun că ar fi foarte bine să examinăm și posibilitatea construcției unui spațiu pentru Primărie pe teritoriile care aparțin municipalității”, a adăugat edilul.Ceban a menționat că procesul de evaluare urmează să fie finalizat în 2-3 săptămîni.

Amintim că în luna noiembrie Ion Ceban a anunțat, în cadrul unei ședințe operative, că întregul efectiv al sediului central al Primăriei se va muta într-un birou de tip open-space. Potrivit noului primar, actuala clădire ar putea fi transformată ulterior în muzeu.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load