COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ceban: Eu sînt cel mai bun și voi fi un primar bun (VIDEO)

Ceban: Eu sînt cel mai bun și voi fi un primar bun (VIDEO)

"Eu sînt cel mai bun și voi fi un primar bun al Chișinăului".

Despre acest lucru a declarat candidatul pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău din partea Partidului Socialiștilor, cîștigătorul primului tur al alegerilor, Ion Ceban, vorbind în cadrul emisiunii ”Politica” cu Natalia Morari de la TV8, transmite Noi.md.

Prezentatoarea l-a întrebat pe Ion Ceban ce va face în cazul unei înfrîngeri în turul doi al alegerilor primarului general al Chișinăului și cum ar putea afecta acest lucru relațiile din cadrul coaliției de guvernare la nivel național între Partidul Socialiștilor și blocul ACUM.


„Eu nu iau în considerație o astfel de opțiune. Lucrez pentru a cîștiga. Știu că sînt cel mai bun și voi fi un primar bun, și eu vreau ca Chișinăul să aibă un primar bun”, a spus Ion Ceban.

”Noi vom depune toate eforturile pentru ca să avem un al doilea tur minunat, astfel încît să-i mobilizăm pe acei oameni care nu au participat la vot, cu programele, viziunile noastre, poate în cadrul unor dezbateri. Poate cineva vrea să fie convins mai mult. Acesta este scopul meu și eu voi lucra pentru aceasta”, a subliniat el.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load