COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ceban: Este necesară curățarea de urgență a staţiei de epurare

Ceban: Este necesară curățarea de urgență a staţiei de epurare

Primarul general al capitalei, Ion Ceban, a cerut funcționarilor responsabili să prezinte un raport privind lucrările care sînt efectuate la stația de epurare a apelor uzate, notează Noi.md.

El a remarcat că e nevoie de soluții pe termen lung pentru a preveni reapariția mirosului urît în capitală, odată cu încălzirea vremii.

"De urgență este necesară curățarea Staţiei de epurare a apelor uzate, dar la început este nevoie de efectuat analize complete a situației actuale.

Astfel, ca să nu avem iar situația că atunci cînd se va încălzi, mirosul neplăcut să revină în capitală. Trebuie să acționăm imediat, fără să așteptăm astfel de „surprize”. Înainte, capitala a fost gestionată ineficient iar banii au fost cheltuiţi în alte scopuri. Acum este necesară găsirea unei soluții pe termen lung.


Am cerut responsabililor să prezinte raportul despre etapa lucrărilor care sînt efectuate la stația de epurare a apelor uzate, iar joi să putem analiza situația la fața locului", a scris Ceban pe o rețea de socializare.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load