COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 610 688   INFECTAȚI 259 549(+71)   TRATAȚI 252 104     DECESE 6255(+0)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2830
Puterea stiri: 6442
Coronavirus stiri: 7315

Ceban: „Deștepții de la Ministerul Economiei nici pînă astăzi nu au soluționat acest subiect

17 mai. 09:43   Capitala
1852 1

Ministerul Economiei nici pînă astăzi nu au venit cu o soluție privind procedura de achiziționare a asfaltului, deși termenul limită enunțat anterior era de 15 mai. Primarul capitalei a comentat subiectul la ședința Primăriei de astăzi, subliniind că pînă astăzi nu există certificare pe acest subiect.

„Deștepții de la Ministerul Economiei nici pînă astăzi nu au soluționat acest subiect (n.r. cu privire la procurarea asfaltului). Cred că acolo cineva pur și simplu trebuie să-și prezinte demisia și să plece pentru că dezastrul care este creat pe toate drumurile din țară inclusiv este faptul că aceștia oameni pur și simplu sînt iresponsabili, pana astăzi nu exista certificare pe acest subiect. Mai așteptăm o săptămînă două, dacă nu vom veni cu o poziție publică în acest sens”, a declarat Ceban.

La mijlocul lunii aprilie, primarul capitalei Ion Ceban, care a criticat din nou funcționarii de la ministerul Economiei, din cauza cărora ar întîrzia lucrările de reabilitare a drumurilor. Edilul capitalei susține că responsabilii din cadrul Primăriei au făcut tot ce le-a stat în putință.

Primarul capitalei, Ion Ceban, a criticat și în luna martie angajații de la Ministerul Economiei, din cauza cărora ar întîrzia lucrările de reabilitare a străzilor din capitală. Potrivit acestuia, unii funcționari vin cu elicopterul și nu simt borțile din asfalt, vin pe cale aeriană.

La sfîrșitul lunii martie, primarul capitalei, Ion Ceban, a criticat dur angajații de la Ministerul Economiei. Ceban a îndemnat colegii să lasă o mașină de frezat asfalt în fața Guvernului - „salutări din partea primarului” sau să-i plimbe prin oraș să vadă cum stau lucrurile.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Noul parlament și-a început activitatea. Ce așteptări aveți de la activitatea sa?
🔽🔽